Konzervovanie

8.90 

Oded Schwartz
Ikar, 2011
POČET STRÁN 192

1 na sklade

Katalógové číslo: 20316 Kategória:

Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. Jedinečná fotogaléria ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty. Podrobný popis všetkých základných techník s fotografiami.

KONZERVOVANIE

Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania.

ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA

Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy.

PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE

Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb.

VÝSLEDNÝ ÚSPECH

Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.